top of page

Het Verdwenen Valentijnsgeschenk

Wekelijks verzenden we veel van onze boeken in een envelop of doos naar binnen- en buitenland. We pakken onze boeken zorgvuldig in en versturen met verschillende maatschappijen.

Meestal gaat dat goed, maar niet altijd. Zo blijven onze pakketjes weleens liggen bij een DPD -locatie in België, of komen pakketten na weken weer uit België retour met een enorme hoeveelheid stickers erop omdat een adres niet gevonden werd. Maar het kan ook nog anders gaan. We kregen een aanvraag van een boek met een ander bezorgadres dan het factuuradres. Niet zo vreemd, dat gebeurt regelmatig. Boek ingepakt en dezelfde dag verstuurd. Maar na tien dagen kreeg ik de vraag wanneer het boek, een Valentijnsgeschenk, bezorgd zou worden. Geen idee, het was verstuurd, misschien was het winterweer de oorzaak van de vertraging. De cliënt wilde het boek toch graag ontvangen en heeft daarom een nieuwe bestelling geplaatst. De volgende dag lag het boek op zijn deurmat. Maar toen kwam er een telefoontje van een onbekende: er was een boek afgeleverd, maar mevrouw had niets besteld. En het was niet bij haar, maar bij mensen in de straat bezorgd. Wat moest ze met dat boek? Ik heb toen maar verteld dat het boek door iemand anders was besteld en bij haar bezorgd mocht worden als Valentijnsgeschenk. Of ik ook kon aangeven wie de aanvrager was. Dat kon ik en ze kende die persoon. Leuk! Boek terecht en iemand blij gemaakt. Nu kon ik ook de aanvrager berichten dat het verloren gewaande boek weer terecht was, maar dat het huisnummer niet juist was. De man blij gemaakt en ik ook, want ook zonder track and trace is aangetoond dat ik het boek wel verstuurd heb. We wachten nog even af of het tweede verstuurde boek weer teruggestuurd wordt, maar ik wens deze mensen veel liefde voor de toekomst!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Je immuunsysteem kun je gelukkig zelf versterken

Je darmen en je immuunsysteem. Hebben die wat met elkaar te maken? Jazeker, heel veel zelfs! Voeding, de samenstelling van het microbioom en je leefstijl hebben effect op jouw immuunsysteem. Maar o

Weet jij wat FODMaPs zijn?

Een hype? Glutenvrij? Suiker? Weet jij er het fijne van? Heel veel mensen in Nederland hebben bijna dagelijks buikklachten. En van al die mensen gaan er maar een paar naar de huisarts omdat het nie

Help! Vitamine D is uitverkocht!!

Nederland is opnieuw in de ban van COVID-19. De ziekenhuizen raken weer overvol. Toch is deze tweede golf anders en hebben we geleerd van de eerste piek in april. Daarom is nu vitamine D uitverkocht..

Comments


bottom of page